Salt Building


location

Vancouver, British Columbia

site

centrally located in the heart of South East False Creek Sustainable Community

program

heritage rehabilitation and adaptive re-use of a 14,000 square foot turn- of-the-century industrial buildings into brew pub restaurant, coffee house and bakery

LEED GOLD

systems

galvanized steel pile extensions, cedar siding envelope, wood window and heavy timber truss restoration, in-slab heating and ventilation, steel, aluminum frame windows, asphalt shingles

status

shell completion 2009



awards

2011
City of Vancouver Heritage Honour Award Canadian Wood Council Wood Works Green Building Award
2010
Heritage BC Award of Honour Vancouver Regional Construction Association Award of Excellence Canadian Institute of Planners Award for Planning Excellence

acton ostry architects Salt Building southwest view

southwest view

this is the single-project.php file

it is used for project pages only