Located at the active South Point Exchange in White Rock, the design of the 650 square metre restaurant was influenced by the site being adjacent to a busy highway. Back-of-house functions are located adjacent high traffic and parking areas to create an acoustic shield for dining, lounge and terrace activities oriented to the south around a generously landscaped water feature.

Completed in 2007, construction systems include concrete, masonry, steel, glass, timber and tile. Integrity of the atmosphere and experience is supported by use of natural materials and original artwork. A simple palette of masonry, glass, wood and leather provides a distinguished backdrop for casual dining and social interaction.

water feature

water feature

landscaped terrace

landscaped terrace

outdoor dining

outdoor dining

ladies

ladies