Completed in 2012, the two level, 575 square metre restaurant enjoys spectacular oceanfront views of English Bay. The building is nestled up against and dug into the bank with components carefully arranged amongst existing trees. There are 166 indoor seats and 104 outdoor seats.

The building is largely glazed to offer views into, out of and through the restaurant. Low iron glass ensures crystal clear views while a multitude of fiery-coloured glass accent panels evoke the deep hues of the quintessential sunsets for which English Bay is renowned. A wood-clad interior is warm and inviting.

The project is the first restaurant in Canada to be awarded LEED Gold certification.

recognition

2014
City of Vancouver Urban Design Award

Vancouver Magazine Restaurant Award
Gold for Best Casual Chain

2013
LEED Gold certification

2012
Vancouver Magazine Restaurant Award
Gold for Best Casual Chain

Real Estate Board of Greater Vancouver
Commercial Building Award of Merit

beach avenue

beach avenue

entry

entry

transparency

transparency

seawall entry

seawall entry

upper and lower dining

upper and lower dining

patio

patio

terrace levels

terrace levels

beach avenue at dusk

beach avenue at dusk

English Bay

English Bay